Fiks Fare/ Me interesimin e Fiksit, Hipoteka: Do kthejmë përgjigje në kohë rekord!

Objavljeno 21. jul. 2021
Fiks Fare kontaktoi me Agjensinë e Trajtimit të Pronave, të cilët thanë se problemi qëndron tek ASHK, Elbasan. Sipas tyre agjensia ka nisur tre kërkesa, ku kërkohet plotësimi kartelës së zotërisë. Të treja përgjigjet, kanë ardhur gabim apo të paqarta nga ASHK Elbasan.

Pas interesimit të Fiksit, Agjensia e Trajtimit të Pronave, kanë nisur edhe një të katërt, për të cilën akoma presin përgjigje. Fiksi kontaktoi zyrtarisht edhe me ASHK, Elbasan e cila tha që do mundohen të kthejnë një përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on SLcd Channel for NEWS and TV

Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH

Komentarjev