Top News - Luftë me flakët në Rusi/ Helikopterët e ushtrisë angazhohen në operacione

Objavljeno 21. jul. 2021
Imazhet e shpërndara nga ministria ruse e mbrojtjes tregojnë helikopterët që ndihmojnë në luftimin e flakëve në republikën e Karelias, në Rusinë veri perëndimore. Helikopterët kanë hedhur mbi 26 tonë kubë ujë mbi zjarret më aktive.
Pamjet: AFP

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on SLcd Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH

Komentarjev